• Новий

ToolkitRC M7

TRC-M7

ToolkitRC
  • Безкоштовна доставка "Новою Поштою" замовлень від 1000грн. Безкоштовна доставка "Новою Поштою" замовлень від 1000грн.
  • Сплачуй готівкою при отриманні або карткою на сайті Сплачуй готівкою при отриманні або карткою на сайті
  • Знайшли дешевше? Повідомте нам Знайшли дешевше? Повідомте нам

Схожі товари

ToolkitRC M7

ToolkitRC M7 - нова зарядка 2021 року. Гідна заміна старої M6. Як і попередниця М6, М7 може харчуватися від зовнішнього блоку живлення або акумулятора, тим самим дозволяючи використовувати зарядку як в домашніх умовах, так і "в полі". Блок живлення в комплект не входить і купується окремо.

Заряджувальний пристрій оснащений роз'ємом XT-60 для підключення блоку живлення, а вхідна напруга може знаходитися у проміжку від 7 до 28 В. Виробник рекомендує використовувати блок живлення ToolkitRC ADP100

ToolkitRC M7

Основні зміни

ToolkitRC M7 зазнала великих змін в порівнянні з М6, її оснастили оновленою силовою частиною, заряджувальний пристрій став потужніше, його вихідна потужність складає 200 Вт при струмі 10 А, її оснастили новим 2" яскравим дисплеєм 240*320. Виробник запевняє, що дисплей відмінно читається на яскравому сонці. Основні органи керування замінені на зручне навігаційне колесо. Зарядка, як і раніше, може заряджати і баллансувати акумулятори до 6S.

ToolkitRC M7

ToolkitRC M7

Покращений інтерфейс

Оновлений інтерфейс став ще приємніше, кольорова схема стала більш зручна, а збільшена діагональ екрану дозволила трохи змінити зовнішній вигляд і розмістити елементи більш зручно. Одним словом - користуватися новою зарядкою стало набагато приємніше.

Не просто зарядка

ToolkitRC M7 це не просто заряджувальний пристрій - це справжній багатофункціональний комбайн.

ToolkitRC M7

Функція зарядки акумуляторів

M7 може заряджати 6 типів акумуляторів: LiPol, LiHV, LiFe, Lion, NiMh, і PB

  • LiPol: акумулятор з номінальною напругою 3.70 В і повністю заряджений акумулятор 4.20 В.
  • LiHV: часто називають високовольтним іонним з номінальною напругою 3.85 В і повністю зарядженою батареєю 4.35 В.
  • LiFe: часто згадується як залізно-літієва батарея з номінальною напругою 3.30 В і повністю зарядженою батареєю 3.60 В.
  • Lion: часто згадується як літій-іонна батарея з номінальною напругою 3.60 В і повністю зарядженою батареєю 4.10 В.
  • NiMh: номінальна напруга 1.20 В
  • PB: часто називають свинцево-кислотними батареями з номінальною напругою 2.00 В

До батарей LiPol, LiHV, LiFe, Lion можуть застосовуватися функції: зарядка (Charge), розрядка (DisCHG) та зберігання (StoCHG), а батареї типу NiMh, і PB - тільки зарядка і розрядка, так як режим зберігання для таких батарей не характерний.

Вимірювання внутрішнього опору

Знаючи внутрішній опір акумулятора можна приблизно визначити його технічний стан, особливо це корисно для багатобаночних акумуляторів, де кожна банка може мати різний опір. А для тих, хто збирає Lion збірки самостійно ця функція просто необхідна, адже тут важливо підібрати акумулятори з максимально однаковим опором при інших рівних характеристиках.

Вимірювання вхідних сигналів

За допомогою Toolkit M7 можна проводити заміри деяких сигнальних шин, які використовуються в FPV хобі, а саме: PWM, PPM і SBUS.

  • При вимірюванні PWM пристрій покаже: довжину імпульсу, частоту і часовий інтервал між імпульсами.
  • При вимірюванні PPM сигналу, нам надається 8 каналів, кожен з яких буде зображений окремо і вказано його поточне значення.
  • Приблизно так само влаштовано і тестування SBUS, але в цьому випадку нам вже доступно 16 каналів і значення статусного біта.

Генератор тестових сигналів

Функція генерації сигналів зовні схожа з функцією тестування, але в даному режимі пристрій генерує PWM PPM і SBUS, нам надана можливість самостійно змінювати значення всіх каналів.

Тестування регуляторів обертів

В даному режимі можна протестувати регулятор оборотів спільно з двигуном, в цьому режимі пристрій покаже напругу акумулятора і ток споживаний мотором при різному положенні "ручки газу". Положення "ручки газу" можна регулювати самостійно.

Режим блоку живлення

Ще одна цікава функція, дозволяє перемкнути заряджувальний пристрій в режим блоку живлення з обмеженням по напрузі та силі струму. Буде корисна при використанні зарядки в якості блоку живлення, а також в якості Smoke Tester. Встановлюючи мінімальний вихідний струм, можна провести Смоук тест новозібранного дрону.

Основні характеристики:

ToolkitRC характеристики




Купити ToolkitRC M7 можна в нашому інтернет-магазині. Безкоштовна доставка Новою Поштою. Сплачуйте товар при отриманні або картою на сайті.

16 інших товарів в цій категорії: